KUNSTGRAS

Kunstgrasoutlet Smellink verkoopt diverse soorten kunstgras van hoge kwaliteit. Voor in de tuin, sport en speelgras. Of u het kunstgras gebruikt voor het creëren van de perfecte tuin, aankleding van een beurs of uw balkon: met het kunstgras van Smellink heeft u gegarandeerd succes!

Warschau 50

Zacht, donkergroen en een hoge spriethoogte. Geschikt voor de tuin waar veel op wordt gelopen of door kinderen op gespeeld. Laatste uit de collectie.

London 45

Deze favoriet heeft grassprieten donkergroen van kleur en daar tussen een bruin en groen mosdraad. We zien dat deze vaak gekozen wordt in tuinen door zijn realistische look.

Rome 40

Met een mooie donkergroene kleur en hoge spriethoogte is dit kunstgras meer geschikt voor spelende kinderen of bijvoorbeeld waar meer over wordt gelopen. De spriethoogte is 40 millimeter.

Madrid 40

Dit kunstgras heeft een mooie, natuurlijke kleur groen. En het bruine mosdraad onderin zorgt voor een echte uitstraling. De spriethoogte is 40 millimeter. 


Parijs 28

Deze frisgroene kunstgrasmat beschikt over een bruine en donkergroene mosdraad. De spriethoogte is 28 millimeter.

Praag 20

Met een mooie groene kleur en lage spriethoogte is dit kunstgras ideaal voor de tuin of balkon. De spriethoogte is 20 millimeter.

Berlijn 20

Met een lichtgroene kleur, mosdraad en lage spriethoogte is dit kunstgras realistisch en geschikt voor tuin of balkon. De spriethoogte is 20 millimeter.

Lissabon 15

Of toch niet helemaal groen? We hebben ook rood kunstgras met een vezelhoogte van 15 millimeter. Ideaal als rode loper, een kleurig balkon of voor een beurs.