Kunstgrasinformatie

Ben je op zoek naar goed en mooi kunstgras voor je balkon, gazon of tuin? Hier vind je de beste oplossingen voor een prachtig en groen gazon het hele jaar door, zonder te hoeven maaien of sproeien. Let bij het kiezen van geschikt kunstgras goed op de hoogte en de kwaliteit. Kwaliteit komt vaak tegen een hogere prijs maar dan kun je er ook langer van genieten. Kijk tot slot natuurlijk altijd goed naar het formaat zodat je niet te weinig in huis haalt.

Created with Sketch.

Kunstgras is niet meer te onderscheiden van echt gras doordat het kunstgras een natuurechte combinatie van groentinten en verschillende grasspriet lengtes heeft. Deze kunstgras soorten zijn gewoonweg niet te vergelijken met de eerste harde kunststof grasmatten die in sportaccommodaties lagen en een sterke plasticgeur afgaven. De gebruikte materialen van het kunstgras zijn een samenstelling van een huidvriendelijke flexibele kunststof met sterke garens.

Kwaliteit

Created with Sketch.

Tegenwoordig is kunstgras nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden. Natuurlijk zijn er nog altijd budget kunstgrassen die refereren naar vroegere tijden. De huidige kunstgrassen zijn variabel in spriethoogte, kleur en textuur. Hierdoor wordt de natuurlijke uitstraling van echt gras tot op een fractie benaderd. De kwaliteit is simpelweg goed.

Hoogte

Created with Sketch.

De verschillende kunstgrasmatten zijn voorzien van verschillende spriethoogten. Afhankelijk van het uiteindelijke doel kun je een besluit nemen over de ideale hoogte.